Arbetstider.

Postad i: Vardag.

Denna natt var usel. Igår natt sov jag en timme men inatt sov jag knappt något. Låg o vände o vred. Har problem med nacken och världens huvudvärk har visat sig dygnet runt nu i två veckor. Jag känner ju att de är nacken som ställer till de då jag trycker på min Axel/i nacken så ilar de i huvudvärken. Jag har alltid lidit kraftigt av nacken, speciellt sen min RA satte sig där med..

Hur som helst är de jobbigt att vakna och känna att man har huvudvärk. Köpte faktiskt en nackkudde för 300kr häromdagen. Den är väldigt skön men jag behöver laga nacken.. När jag lutar nacken åt olika håll så ilar de. Fruktansvärt!

På tal om annat så satt jag och fyllde i mina arbetstider inför lönen samtidigt som Benjamin åt lite rån med smör och Léah lekte på rummet. Skönt att äntligen kunna sätta in arbetstiden någonstans, kunde inte de tidigare så fick skriva timmarna på en lapp vilket jag var rädd att tappa bort så jag hade fått jobba gratis typ haha!.. Nu är det dock ordnat så det känns bra!

Idag är jag faktiskt ledig ifrån jobbet, de känns bra med tanke på min sömn numera men imorgon jobbar jag igen såklart. Börjar 06.30 och ska vara på 2 ställen bara som jag vet om.

Gillar