Arbete + avslutningspresent

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Häromdagen gjorde vi ett lite annorlunda jobb. Vi skulle städa och fixa iordning en båt som skulle säljas typ samma dag om jag inte minns fel. Det var verkligen ett hårt arbete. Den hade stått länge och var otroligt dammig. Tror att fotona togs efter vi hade torkat av och skrubbat 2 varv och man ser fortfarande massa damm på bilderna. Tror att det tog 2,5 timme faktiskt med ganska så högt tempo.

Jag och mamma är ett ganska bra arbetsteam tror jag! Jag tycker iallafall de men vet inte vad hon tycker haha.
Det var väldigt spännande faktiskt!

Dessutom slutade Léah dagis inför sommarlov igår så vi var ”tvungna” att köpa present till fröknarna innan hon gick hem. En del tycker inte man ska göra det för det är DERAS JOBB men jag tycker att ingen uppmuntran är för stor egentligen. Dessa människor tar ju faktiskt hand om mina, eventuellt dina barn typ varje dag för att du ska kunna arbeta, gå i skolan eller annat.
Dessutom lär dom barnen otroligt mycket. Min dotters fröknar är underbara, en fröken / pedagog eller vad ni vill kalla det har gått med Léah sedan hon började första dagen på dagis. Hon har hängt med i alla år och verkligen tagit in Léah, ser hennes behov och henne som individ. Jag själv tycker om henne extremt mycket. Jag har alltid varit otroligt ärlig med henne och hon med mig. En riktigt fantastisk människa! Klart att man kan hylla dom lite. Spelar ingen roll om de är en present för 1000kr, 100kr, 50 kr eller en teckning som barnet har ritat eller en lapp ifrån en tacksam förälder. Jag tror att allting kan ge ett glatt ansikte och vad förlorar du på att göra en människa glad som oavsett huvudvärk, ryggskott kommer in o tar hand om barnen! (helt ärligt en av leahs pedagoger gick med ryggskott på dagis för han fick hoppa in ändå pga någon sjukskrev sig med magsjuka och personalen va kort) testa de hörni! Han gick där o gunga, kunde knappt gå rakt och stånka samtidigt som han försökte leka i sandlådan. De är bra gjort som kollega och bra gjort med ryggskott!!

Gillar