Är lillen påväg ut redan?!?!

Postad i: Vardag.

Vaknade vid halv 8 imorses utav världens "mensvärk" och det är ju väldigt vanligt under graviditeten men kom lite andra smärtor och annat skoj som mamma blev lite oroligt över då hon tyckte de lät som när hon skulle föda min lillebror Jacob. Han är prematur bebis (kom alltså för tidigt) men jag känner att jag inte riktigt är redo för en förlossning i vecka 21 då barnet har ett tag kvar att utveckla sina lungor o allting annat så jag har gått runt för att smärtan då lagt sig. Det är inte heller så smart har jag hört för att dom flesta som håller på o öppnar sig får "gå" för att sätta igång förlossningen på något vis. I don't know.

Iallafall har smärtan lagt sig relativt men vaknar jag utav samma smärta imorgon bitti eller någonting liknande så kommer jag nog att ringa in, det är jag nog ganska säker på för antingen är någonting troligtvis galet eller så vill den lille rackaren ut och då får dom kika det. Vet att läkaren sa att barnet var väldigt stort och väldigt utvecklat för sin ålder men det är fortfarande för tidigt för mig då jag är livrädd för förlossningen och jag har ingenting hemma. 😂

Nä, nu har jag precis fixat chokladpudding så det är vad jag tänker äta nu ikväll och troligtvis alla andra dagar. Käkade typ 1 kg igår men inte tillräckligt tydligen..

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer