Äntligen svar på mina frågor

Postad i: Vardag.

Det är ju egentligen eftermiddag MEN jag har inte skrivit något morgon inlägg idag så jag säger godmorgon också!

Idag vaknade vi runt 10.00 allihopa. Barnen var vakna så länge (krångel med sömn) så dom sov längre idag. Ganska skönt men lite stressigt då jag hade tid och Reumatologen klockan 11 så de blev att kasta i barnen frukost och sedan drog vi iväg. I vanliga fall brukar jag ta bussen för att slippa släpa på barnen som får tråkigt i bilen men nu när Corona härjar så åker vi bil snällt då jag inte har tagit kortet jag tänkt ta men teori prover m.m är pausade!

Hur som helst skickade han remiss till röntgen för händer och fötter för att se så min reumatiska inte vrider mina leder. Det kan ju tyvärr göra detta med denna sjukdomen! Annars så fick ja även en remiss till klinfys, de vill säga lungmottagningen för att mäta min lungkapacitet i ett bås. Får alltid panikångest och mår SÅ illa eftersom dom stänger o låser de lilla glashuset sen lyssnar man i högtalarna hur man ska blåsa, klämma på näsan osv. Fett drygt. Blåsa emot ett stopp liksom^^

Annars så läste han i journalen att jag fått en tid till någon klinik för hormoner. Dom har hittat att jag kanske har fel på min sköldkörtel nu vilket är bra. Tidigare har dom inte sett det och sagt att jag enbart har hög ämnesomsättning men nu börjar vi äntligen komma någon vart med VARFÖR mina näringsdrycker, kost scheman, träning, godis/snacks/onyttigt inte funkar. ÄNTLIGEN! Misstro mig inte. Jag vill inte ha fler sjukdomar, absolut inte MEN det känns som att de är enda sättet för mig att gå upp i vikt och de står runt hörnet äntligen. I juni kanske jag får svar!

Nu ska vi gå ut och leka i lekparken sedan in och förbereda dagens grillning, blir nog mat på balkongen idag kanske!

Gillar