Äntligen fredag eller?

Postad i: Vardag.

Idag är det äntligen fredag för vissa som jobbar eller går i skolan. Jag själv känner ingenting speciellt för fredagar men det kan ju liksom vara för att jag för tillfället går hemma utan att göra någonting så känner inte att jag får någon "ledighet" ändå. ^^

Imorgon blir jag dock ledig. Fast mer ledig ifrån mamma då hon ska iväg en stund på kvällen. Det kommer ju bli lite skojsigt och då hoppas jag faktiskt innerligt att både min kropp och bebis är på min sida. Det vore ju hemskt skönt om jag slipper behöva åka till sjukhuset när mamma är iväg. Man vet ju aldrig hur bråttom det blir när det väl startar så var en duktig bebis nu!

Men hur som helst.. Hur ser planerna ut idag?
Jag ska bädda barnvagnen IGEN och sen ska jag bädda om i spjälsängen, har fått hem kiss-skydd och massa annat + overallen till bebis har kommit. Den är seriöst super mysig. Den är så len o mjuk så i Love it! (Tjuvtittande får ske lite innan bebis kommer.)

Utöver lite plockande så blir det nog film ikväll med lite mys att äta och sen får vi se helt enkelt vad det bjuder på. Jag får ju liksom inte gå runt för mycket så jag behöver ju inte tänka på att t.ex ta promenader i kylan, städa för mycket o massa sånt där. Sköönt ;) Dock längtar jag ju bara LITE tills jag kan börja röra mig, äta osv som jag själv vill. Det kommer bli fett underbart! 😄 Nu ska jag fortsätta ligga i soffan och kika lite på tvn en stund, puss!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer