Äntligen!

Postad i: Vardag.

Äntligen har jag fått någon typ utav kontroll över internetet men inte så bra ändå..
Idag har jag än så länge kollat barnets hjärta, mitt värkarbete, temperatur (feber) osv.
En doktor skulle kommit till mig tidigare för andra undersökningar för att se ifall jag blir kvar eller ifall jag ska åka hem men den läkaren åkte på något akut så jag får helt enkelt bara ligga här och vänta. Samtidigt som de känns som att det skulle vara extremt skönt att äntligen få komma hem så känns de väldigt dåligt ifall dom beviljar det. Jag får ju liksom inte röra mig som vanligt, jag måste undvika att röra min mage med händerna o massa sånt just för att jag har en lätt irriterad livmoder så allt påverkar tydligen... Hur ska jag ta mig ut ur sjukhuset och till andra sidan när jag knappt kan gå 100 m till dagrummet för att käka? Det är en bra fråga.

Fick en fråga på mitt förra inlägg i kommentarer angående nikotin och graviditet. Jag har svarat där! Tänkte så du inte missar det ifall det var någonting speciellt du tänkte på. :)

Är sjukt trött igen, det är tydligen så jag gillar min vardag nu för tiden. Jag sover och dricker vatten.. Det är väl de enda som verkar fungera. Knepigt ändå hur jag kunde gå från att må super bra till skit direkt då förlossningen ville starta. Det är väldigt konstigt enligt mig. ^^

Gillar