Allt och natten

Postad i: Vardag.

Idag har varit en ganska smärtsam dag.. Gått runt jäkligt mycket och mitt hjärta slår ju ganska snabbt och mina lungor har ju något problem så min dåliga rygg efter graviditeten råkar bara vara dubbelt så dålig nu med lungorna. Tog mig 4 timmar att ta en promenad som vanligtvis tar mig 20 minuter. Piss less blev jag och ont så jag blev förbannad.. Får ingen smärtstillande längre för jag får absolut inte dubbla dosen och jag vägrar ta alvedon i vanligs fall, de krävs ganska mycket för att jag ska gå med på tabletter. Läkarna står liksom och tittar på mig tills dom ser att jag svalt mina tabletter på morgonen (antibiotika och omepracol eller va de heter o de är någonting som är till för att magen inte ska ta stryk)
Risken är liksom inte så stor att jag pillar i mig mer än vad dom sagt eller ens de dom sagt..

Jag hoppas iallafall att provsvaren kommer fort så man kan börja knapra de man ska ha och inte någonting i "de kanske blir bättre" försök.. Några prover tog 2-3 dagar så borde få svar imorgon/idag (klockan är över 00.00 så bestäm själv) och några tog 7-8 dagar så de borde vara klart i slutet av nästa vecka men de känns som en lång tid även fast det kanske inte är det egentligen. Väldigt svårt de där för jag verkligen HATAR att inte veta vad som händer med mig/min kropp..

Aja hur som helst.. Idag käkade vi typ lite pizza på kvällen och åt lite kladdkaka tidigare idag ihop med mammas kille men nu är det dags att sova några timmar. Julias klocka ringer 05.00 och jag kommer garanterat inte sova förbi den😴
Imorgon händer nog inte mycket förutom att jag ska ringa lite viktiga samtal! :)
Säger godnatt så länge! :)

Gillar