Akuten, sammandragningar, handling

Igår var en trevlig dag. For runt överallt och handlade på olika ställen. Tösen skulle ha hörlurar, minneskort till sin padda och en eltandborste. Det gled också ner nalle strumpor åt lillefisen + att vi behövde köpa mat och sånt.

Igår skulle vi även grilla med min mamma o hennes sambo vilket vi gjorde men jag åkte på en kraftig pollen attack så självklart hamna ja på akuten med syrmask för tydligen är detta en jätte härlig pollensäsong i år. Har ni känt av den? De har jag gjort.. fick utskrivet mediciner för 450 kr, de är ganska mycket mediciner. Astma saker, ögonsdroppar, tabletter, ögondroppar osv. Man tackar. Sommaren har inte ens börjat och akuten leder med 1-0 redan. Skönt.

Efter jag hade inhalerat så börja ja ju skaka lite o lite hjärtklappning som är vanligt vid bricanyl m.m men fick sammandragningar i magen också o de vill man inte ha när man inte gått så långt över halva graviditeten. Som tur var så lugna dom ner sig men först knöt dom sig med 10 mins mellanrum och jag kände paniken men de gav med sig o ja nämnde de för läkaren så det var nog okej.

Nu ska jag äta en baguette, dricka lite cola och en damonino eller va den heter. Blir säkert en o annan pollen tablett o lite sömn också. Blir så trött utav pollen.. helt sjukt.

Gillar