3 sekunder i rampljuset

Postad i: Vardag.

Vet ni en sak? Jag har äntligen fått en ny tid till kuratorn eller psykologen där vi ska gå igenom mina sömnproblem, min depression och min ångest. Jag ska tydligen få gå ett program som är lite starkare än KBT (kognitiv beteendeterapi) vilket jag hoppas blir bra tillslut. Jag är SÅ TAGGAD på att ÄNTLIGEN få börja jobba med mig själv ordentligt och med lite mer stöd än bara mig själv inprincip.

Jag märker dock inte så mycket av min ångest förutom när jag är ute bland folk eller går i stora folksamlingar (tur att Corona kom och gjorde mig normal nu när ingen ska umgås i stora folksamlingar. Helt plötsligt är det trendigt med torgskräck och socialfobi HAHA. Skämt o sido, de är fan Inge kul att ha det..)

Jag ska träffa henne på onsdag äntligen, jag är så sjukt taggad. Inte imorgon men nästa vecka. Sedan jag började öppna mig mer och mer på bloggen, fick massa mail och kärlek ifrån er läsare. Dessutom var det en jätte söt person för ett tag sedan som på riktigt höll på att svimma när hon fick veta att hennes kompis var min släkting. Hon typ trodde inte på det oså hade min släkting frågat en annan person när den kom Ba ”Vem är Mikkizlilja?” Oså svara den bara ”eh det är väl din *släkting*” o personen blev tydligen helt chockad. När min släkting berätta detta blev jag så glad. Personen hade sagt att den älska hur ärlig jag var, hur jag liksom kunde få personer att leva sig in i min text och hur mycket dom kunde känna igen sig. Jag vet inte om denna tjejen fortfarande läser min blogg, ingen aning men man kan ju hoppas de! Du får gärna skicka ett mail, ett om på fb eller på instagram ifall du känner igen detta!

Hur som helst så sedan jag öppna upp mig mer och mer i bloggen så kände jag mig mer o mer fri. Jag har lätt att prata om allt jag varit med om nu, vilket jag tidigare INTE hade. Så jag är tacksam över min blogg men ännu tacksammare över er läsare, för allt jag fått och för att ni alltid funnits där!
Ni är amazing!

Gillar