2 dagar gammal

Postad i: Vardag., Mammas älskling

Men tjenare babes!
Titta vem som är tillbaka? Haha ja det är ju inte alls så lätt att blogga nu eller jo egentligen. BB strulade med lilltjejens mat första dygnet och gav henne för lite. Hon skrek HELA TIDEN!
Nu var mamma härinne och skällde på dom, helt ärligt...
Hon typ flippa sönder på ena läkaren.
Jag är ensam härinne med Léah (min dotter) och jag hade inte sovit på över 50 timmar när mamma kom idag och tog Léah så jag kunde sova 2 timmar. Fick ju sova längre men det var så himla skönt och jag är as tacksam!

Hur som helst så fick jag ingen hjälp. Dom ska egentligen hjälpa till med barnet 2-3 timmar ifall man är ensam och inte fått sova men dom hjälpte mig inte så jag satt här alldeles skakig i kroppen, tung i ögonen och med en missnöjd bebis + jag är svullen och har fortfarande smärta därnere och sånt så jag har problem med att gå. Det gör skit ont dom första minuterna innan smärtan bedövas lite. Man går som en anka ungefär. XD

Nu sen vi höjde maten så är Léah världens mysigaste. Hon är aldrig arg förutom när hon bajsar, fryser, blir hungrig eller när man byter blöja. Hon ÄLSKAR dessutom sin vagn! Den får egentligen inte vara här men mamma tog med den då hon inte visste det och sen fick den vara kvar för läkarna bara för att dom inte hjälper mig så mycket. Dom hämtar välling och kollar feber o väger. De är väl typ de enda..
Vissa är riktigt otrevliga härinne och skulle jag ge en rate på BB så blire nog 4-5 av 10.

Léah har precis somnat om efter en ren blöja och lite välling så nu sover hon kanske 1-2 timmar så måste passa på att släcka ögonen en stund. Har sett många kommentarer, inlägg på andra bloggar och har typ 50 olästa meddelanden sen hon föddes. Jag skiter inte i er, jag har bara mycket med Léah och sen försöker jag bara vila så mobilen ligger mest.
Kommer även göra en "förlossningsberättelse" för det var det några som ville men ska få lite ork bara! :)

Tack för era fina inlägg på bloggarna som ni taggat mig i. Jag kommer kommentera, gilla och läsa om allting så fort jag fått lite mer energi! 🌸
Glöm inte att ni kan följa mig på snapchat - mikkizlilja och även periscope - mikkizlilja. Jag uppdaterar ju där! ❤️

03.28 blir hon 2 dagar❤️

Gillar