10 hemlisar om mig

Här sitter jag i soffan, precis fått barnen i säng så jag käkar en baguette som min pojkvän bakat och dricker ett glas oboy i tystnaden. Ja ska strax försöka krypa ner i ett bad och bara ta de lugnt. Känns som de skulle vara fruktansvärt skönt!

Jag tänkte bjuda på ett inlägg som jag skulle kalla 10 saker ni garanterat INTE visste om mig!
Jag hoppas iallafall att ni inte har en susning om detta haha!

1. Något jag riktigt ogillar att höra är ”lilla gumman.”
Haha på riktigt alltså. Jag ogillar verkligen typ ”men Ååh lilla gumman då, allt blir bra.” Eller typ ”men gumman då” liksom nej. Bara nej. Jag gillar det inte och har nog aldrig gjort de. Jag hörde det senast idag på bussen. En kille sa till sin tjej ba ”Men lilla gumman då, är du svartsjuk nu?” Liksom jag haka upp mig på lilla gumman så hårt. Jag vet egentligen inte varför det är så störande. Inte så att jag säger till någon ba ”eeyy va tyst!” Men det är sååå störande. Haha!

2. Skulle jag sitta fast på en öde ö och jag fick välja enbart en sak (inte maträtt) att äta så skulle jag välja ost. Utan tvekan alla typer utav ost FÖRUTOM mögelost, jag har svårt att hantera dom.

3. Bästa stället för en date enligt mig är på kvällen, någonstans utomhus där inga människor är med och helst så lite lampor som möjligt där man kan sitta och ba titta på himlen eller känna tystnaden. Känna lugnet liksom. Jag HATAR dejter bland massa folk. Det känns som att jag inte kan sätta fokus på rätt sak. Grabben alltså.

4. När jag var liten/tonåring ville jag bli advokat, bilmekaniker, psykolog på fängelse/rättspsyk eller spelprogrammerare. Detta är fortfarande drömmar jag vill men jag strävar efter något helt annat nu.

5. Jag är en person som tappar intresse ganska fort men som också HATAR när det är för instängt. T.ex vill jag gärna ha mysiga kramar då o då, bli lite uppskattad och inte vara den enda som försöker uppskatta min partner. Dock behöver jag min frihet. Med det menar jag att jag måste känna att jag har lite space. Vi kan gå inpå varandra men stå liksom inte utanför toa dörren och räkna hur länge jag är där. Helt okej om du har egna intressen så länge du inte glömmer bort att ja e här.

6. Jag HATAR när folk påpekar min vikt. Speciellt liksom ”oj du har visst gått ner i vikt.” Som om jag inte sett de själv. Vad vill du ha? Ett pris för att du såg de först?
Tala inte om andras vikt, speciellt om ni inte känner varandra så bra.

7. Jag har EXTREM prestationsångest. Jag har pluggat det mesta, jag vill hela tiden göra mer, mer och mer. Min hjärna är därför konstant i rullning vilket slår tillbaka negativt. Detta är en anledning till varför jag går till psykolog och dessutom ska utredas för adhd.
Jag klarar inte av när jag gör saker och dom som står mig nära klankar på allt jag gör. Jag stänger av tillslut och slutar bry mig helt och hållet.

8. Ifall jag stänger av, stänger jag av allt och gör saker jag egentligen inte skulle göra. De svackorna är någonting jag själv är rädd för att hamna i. Detta handlar inte om att jag skulle mörda någon eller skada någon på något vis fysiskt. Aldrig! Detta handlar mer om att jag stänger av mina känslor, jag känner mig så tom inuti att jag kanske gör slut, flyttar, säger upp mig, kastar några vänskaper eller sådär. Men det är ofta ifall dom sårat mig på något vis men istället för att tänka efter så drar jag en förhastad slutsats vilket ibland är bra och ibland är dåligt!

9. Jag HATAR våld i nära relationer som ni vet. Jag hatar dock allt våld. Det är fel att en man slår en kvinna, det är lika fel att en kvinna slår en man. Det är illa om en man slår en man eller en kvinna, en kvinna. Jag tror ni förstår vart jag vill komma? Våld gör inte hemma i en relation. Dock förstår jag vem som helst som försvarar sig.

10. Jag skulle så gärna vilja äga ett hus, renovera som jag vill ha de, flytta dit och ba chilla med mina småttingar.

Gillar