10 fakta om mig

Jag blev taggad utav @paamcakees att svara på 10 fakta om mig. Jag har alltid otroligt svårt med dessa faktiskt eftersom jag är otroligt öppen på min blogg så har jag säkerligen nämnt det mesta om mig själv men jag ska verkligen ge de ett försök. Några utav er vet säkert lite utav detta men säg gärna till isåfall så vet jag!

• Jag har prestationsångest. Jag klarar verkligen inte av när saker blir lite halvdant, när jag känner mig dålig osv. Jag har extremt höga krav på mig själv vilket ibland stressar mig och jag vet att jag borde ta de lugnt och bara gilla läget. Jag vill så mycket att jag inte liksom kan slappna av och låta livet flyta på.

• Jag är egentligen världens socialaste människa, älskar att fara iväg och hitta på saker men jag blir liksom ofta stoppad på grund utav ångest/torgskräck och jag tål verkligen inte när folk konstant dömer. Man liksom märker på dom att dom tror att dom är tusen gånger bättre. Egentligen finns bara en skillnad. Min bakgrund och deras bakgrund. Ändå dömer dom för att dom själva behandlats med bomullsvantar!

• Från början började jag blogga för att rymma ifrån min vardag, att få skriva av mig som en dagbok och det är därför min blogg fortfarande rullar i samma spår. Det är tydligen väldigt uppskattat men för mig känns de bra för att de är min sanning.

• En gång for ja ca 4 timmar på tåg för att träffa en kille som via nätet lyckades bli min bästa vän. Vår vänskap gick dock åt fanders senare men de var spontant och de var trevligt. Skulle dock inte göra de annars eller någonsin mer för någon. Världen är farlig och de var ett väldigt spontant ryck.

• Jag är ALLTID trött, asså på riktigt. Jag har varit as orolig för typ diabetes men mina värden ser bra ut. Dåligt järn och dålig folsyra är dock standard och de påverkar faktiskt energin. Jag lider av en mildare anemi ofta.

• Där jag kommer ifrån är min släkt känd för sitt humör. ”Oj kommer du från lilja släkten? Har du också sånt temperament. Liljahumöret..” Japp vi har humör och de slår blixtrar på få sekunder, de skriker glädje, tårar, ilska m.m på 3 sekunder. Jag ska faktiskt göra en screening eller va de heter imorgon för att se ifall jag har en Adhd eller liknande. Jag tror personligen inte de utan de är bara släkt humöret men vem vet!

• Det jag gillar bäst på och med mig själv är mitt hår och mina ögon. Mitt hår är egentligen skit trasigt så de är HATKÄRLEK. Ögonen gillar jag för att dom är stora och blåa. Med mig själv överlag gillar jag mitt självförtroende, ingen kan trycka ner mig utan mig själv. Dessutom älskar jag att jag är genuint nyfiken för jag får veta så mycket saker jämt men hjärnan är tyvärr alltid på högvarv.

• Jag får ”Spontana kickar” vilket gör att jag gör saker jag vanligtvis inte skulle. T.ex har jag blivit tillsammans med någon jag egentligen inte ville vara med, jag har gjort slut för att de spontant kändes bra för stunden, jag har flyttat över 100 mil spontant. Det vandrar som i hand med min depression. Konstigt nog men SKÖNT har de varit lugnt sedan jag och min sambo blev tillsammans. Vilken tur nu när vi har barn o sådär. Hemskt om jag fick ett fnatt nu. Jag är dock rädd för dom för dom bestämmer när dom kommer men de är lite därför dom också vill kolla adhd på mig. Ja vet inte haha!

• Jag känner mig väldigt ofta otillräcklig även om jag vet att jag gör väldigt mycket. Det känns ändå mindre bra, speciellt när folk påpekar konstant att man glömt göra något. Dock bryr jag mig inte direkt om folk jag inte känner klagar. Dom vet ju liksom inte🤷🏼‍♀️

• Min dröm i livet är att starta eget företag, köpa hus, laga bilar på fritiden och bli mig själv igen. Den person jag tappade efter rättegångar. Den vill jag ska hitta tillbaka hem igen. 💪🏻


Jag taggar dessa människor som jag vill veta mer om! @annalicew @blondina

@amandabarwich @hannasch @riizzie @amandamalmflod

Gillar