1 april.

Postad i: Vardag.

Godmorgon! Klockan är ungefär 09.30 och helt ärligt så är jag sjukligt trött. Vaknade av att dottern låg och pussa mig i hela ansiktet, jätte mysigt men inte precis när man vaknar. Det känns såklart bra men samtidigt ”vänta 2 minuter så jag hinner öppna ögonen tack!” HAHA!

Solen skiner och jag ligger lite halvt i soffan och kopplar av. Mamma och hennes sambo kommer förbi och fikar en liten stund sedan. Det blir skönt nu när vi är i frivillig karantän pga riskgrupp. Hur som helst så träffar vi inte någon, vi är ute lite men annars ser vi bara dessa väggar inprincip. Det är hemskt för mig men även för barnen. Vilket värld vi lever i? Oroliga för något virus som ställer till de. Människor dör faktiskt och det är inte bara ”ja men folk dör i influensa med.” Ja absolut det gör dom, jag lider verkligen med alla som dör årligen i olika saker MEN detta är något nytt med fruktansvärd spridning och SÅ många liv står på spel. Inte nog med att extremt många är i riskgrupp så dör faktiskt även friska vuxna, barn och gamla. Och folk fortsätter resa? Åka på semester osv? Varför inte pausa sina egna nöjen till allt känns lite lugnare och bättre? Varför äventyra? Jag förstår inte!

Hur som helst.. Barnen ligger och leker i lillebrors babygym. Båda har ätit frukost och lilleman har bytt blöja. Solen skiner så extremt skönt just nu, verkligen skönt även om vi sitter inne så lyser solen varmt på oss. UNDERBART!
Hoppas ni har sovit bra inatt. Jag hade behövt några timmar till faktiskt! :)

Bjuder på en gammal bild

Gillar