- Morgonstund har guld i mun

Postad i: Vardag.

Godmorgon alla sötnosar därute!
Hoppas ni sovit jättegott. Jag har sovit helt okej faktiskt. Leah vaknade en vända och var extremt törstig så hon fick en flaska vatten, sen var det bra och dags för att sova igen. Utöver det var det väl okej. Dock blir det ju självklart en störning i sömnen för oss båda så ska försöka fixa en bra kombo för att underlätta. Hon kanske behöver lite extra vätska innan läggdags för att inte vakna utav att hon är törstig? Hhmm får suga på den karamellen!
Utöver det.. så igår var jag och fick ett ungefärligt 30 minuters dropp med järn då jag haft blodbrist ett tag så har varit extremt trött, extremt yr och mått väldigt dåligt. Jag gör det fortfarande men det tar ju några dagar innan de ger resultat, jag har fått göra det en gång tidigare och det var väldigt effektivt då så jag hoppas på de bästa nu med! Trodde jag skulle få en spruta som skulle gå fort för det sa ju läkarn men så blev det inte. Blev ett dropp som tog lång tid.. menmen.
Idag är det dags för möte och lite andra saker som ska fixas. Trodde jag skulle få en ”va hemma och ta de lugnt dag” men icket.
Hoppas ni får en superfin dag och att vädret är med oss alla! <3

Gillar