- Kalla dagar.

Postad i: Vardag.

Hoppas allt är bara bra med er!
Jag fick igår prova på en mensvecka så yrsel, trötthet och extrem magont har fallit på plats 1 vecka tidigare än förra gången. Tror att min mens har bestämt sig för att vara oregelbunden igen. Så tröttsamt och de börjar bli dags att prova sätta in spiral men tror inte jag kan göra det ännu. Egentligen ganska ointressant start på inlägget men därför har jag inte bloggat på typ två dagar. Jag får alltid huvudvärk och väldigt ont i magen. Dessutom är jag en sådan som får mycket järnbrist så jag blir trött och orkeslös vilket är mänskligt såklart men ni bör få en förklaring till varför jag försvinner ibland kan jag tycka!

Just nu försöker jag natta Benjamin lite, Léah ser på de 4 årstiderna just nu och sedan ska jag försöka städa lite, göra lite lunch och se om vi kanske kan lägga lite pyssel, måla eller bygga med lera en stund. Måste försöka komma på något passande så Benjamin kan vara med och prova. Han stoppar ALLT I MUNNEN vilket Léah inte gjorde så vi får se vad de blir och eventuellt får vi ta en dusch också efter aktivitet. Senare ska vi fixa mat. Jag har 0 idéer just nu men lasagne kanske blir bra ifall vi har saker, jag tror de men ska får kolla upp de när han somnar.

Efter maten idag tänkte jag se om vi eventuellt kan gå ut och leka/ta en promenad. Det är ju bra för kroppen att komma ut och röra lite på sig. Det tråkiga är ju bara att de är så ruggigt kallt nu. Inte alls kul väder egentligen men man kan ju inte låsa in sig för de!

Gillar